Crossfit!

Idag bryts en trend, en tradition glöms bort, ett undantag sker...

Nu tänkte jag bara lugna alla yngre läsare att det troligtvis låter värre än vad det egentligen är.
Det är nämligen som så att idag (läs lördag) blev det pga att Frikis & Svettis hade stängt inget gymmande  för min del som tidigare utan dagens träning bestod av den manligaste av alla manliga träningar som finns att tillgå.
(nu finns det en stor chans att titeln för detta inlägg redan avslöjat vad det blev för träning men för de som inte besitter dom grundläggande egenskaperna hos en framgångsrik privatdetektiv så kommer här nedan svaret)




CROSSFIT!       


För den olärde lekmannen är Crossfit på många sätt den perfekta träningsformen eftersom den kombinerar styrke-, konditions- och smidighetsträning i ett och samma paket. Du tränar bara ett pass per träningsdag, men i stället ska du träna så hårt och intensivt som du bara kan. Det gäller att göra så många repetitioner som möjligt, så snabbt som möjligt. Du ska inte ta pauser under tiden i de enskilda passen eftersom du ska hålla pulsen uppe.


Dagens Crossfitpass blev ett som går vid namnet Barbara och består av följande:
20 Chins
30 Armhävningar
40 Situps
50 benböj
                                                                  5 rundor och 3 minuters vila mellan varje runda.



Kosttillskott: Kreatin x 2, Whey 80 x 1, Gainer Pro x 1, Omega 3 x 2
Sömn:  4 Timmar


Kommentarer
Postat av: ludvig

fixa bakgrunden

2009-08-02 @ 14:56:50
Postat av: Friberger

4h sömn? På tok för lite! Om du vill veta mer om crossfit så är ju Erik som jag bor med bland de bästa i Sverige på det. Kolla in http://www.crossfitnordic.se/



/Harald

2009-08-02 @ 17:02:46
Postat av: Viktor

Ja sömnen var kanske inte optimal, men det får man offra ibland om man ska ha kul.

Kul att du läser iaf, jag har inte riktigt fastnat för cross-fit än, körde det ganska disciplinerat i en månad men den psykiska backen att ta sig upp för varje gång inför ett nytt pass då man vet att man verkligen ska köra skiten ur sig så man ligger redo för döden efter 20 minuters slit var för stor. Men jag kommer nog kanske kör 1-2 cross-fitpass i veckan för att inte tröttna på gymmet.

2009-08-03 @ 00:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0